søndag 2. mars 2014

Jotakk, jeg har det helt jævlig

 

Det hender at noen spør hvordan jeg har det. Hvordan går det egentlig med deg spør de.

Jeg vet ikke, svarer jeg da.

Nei jeg skjønner jo at det kan være vanskelig å skjønne………Jeg skjønner jo at det kan være vanskelig å kjenne etter på……..det kan jo ikke være helt enkelt å…….

…….eller noe sånt begynner de gjerne svaret sitt med.

Da må jeg avbryte dem og si: Jeg vet ikke hvordan jeg har det! Ingen vet hvordan jeg har det. Jeg vet ikke om jeg er syk eller frisk. Jeg vet ikke om jeg har kreft eller ikke. Jeg vet ikke om jeg skal dø eller ikke.

Det er ikke en diffus opplevelse av at jeg ikke helt klarer å få tak i det som skjer med meg.

Jeg synes ikke det er vanskeligig å kjenne etter. Jeg kjenner at angsten river og sliter både sent og tidlig jeg! Men det er ikke det å kjenne etter på angsten som skremmer meg mest. Jeg er mest redd for at jeg skal bli så sliten at jeg legger meg ned,snur ryggen til og gir opp! Så jeg kjemper videre!

Jeg vet bare ikke hvordan jeg har det, jeg vet ikke om jeg er frisk eller syk, jeg vet ikke om jeg har kreft eller ikke, jeg vet ikke om jeg skal leve eller dø.

Jotakk jeg har det helt jævlig, men ellers har jeg det bra…..

3 kommentarer:

 1. Tøffe jenta <3 vet ikke hvordan du har det, men skjønner at du må ha det jævelig. Og den uvissheten er sikkert det aller verste. Sender mange varme tanker å klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Wiv, varme tanker og klemmer gjør alltid godt :)

   Slett
 2. Det høres helt utrolig slitsomt ut! Jeg sier ikke så mye, men jeg tenker mye på deg. Klem herfra også <3

  SvarSlett